Anotace: **********************************
Ahoj, koukam,ze ses po dlouhe dobe zase ukazal,a ukazal se moc prijemne. Prednost vidim hlavne v poslednich radcich, nejak vsechno graduje a to je dobre.
19.09.2006 16:18:00 | Montynka
Tohle se mi líbí! Má to myšlenku a pointu! Jen tak dál! Možná bych první čtyřverší tolik nezaobaloval..
14.09.2006 16:20:00 | Smilník