Vzpomněl jsem si na starý ftip.
„A ono je doma taky hezky.“Já na fotbal nekoukám,ale díky tomu mám NÁDHERNÉ večery.
14.09.2006 20:43:00 | kouzelníček
Tak tohle moc dobře znám...
proto fakt se nehněvám...
po svatbě (času uběhlo od té doby nemálo)
hned druhý den mistrovství ve fotbale začalo...
a líbánky ježibabí s šamanem
byly prodchnuty... čím jiným, fotbalem...
:o)
(tu poslední básenku jsem smázla,
nějaký úlet z přepracování, či co...;o)
14.09.2006 17:10:00 | Cecilka