Nekuřte
Anotace: Zdravotní agitka
S kamennou bolestí,
dupe mi po srdci.
Neštěstí na krku,
bratří se s neřestí.
V hrudi mi šelestí,
létá si ve vzduchu,
nejistým osudem
nikoho nešetří.
Nehladí na duchu,
páchne jak yperit,
vyvolá záduchu,
nikdy ji nepřelstím.
Jednou se poštěstí,
skoncuji s neštěstím.
Zarazím cigára
kuřákům hluboko do krku.
Komentáře (0)