V jednoduchosti je krása, ale některé ty rýmy mi taky moc nesedly. Svět- zpět apod. Dřív jsem tak taky písala, nabízí se to a ještě teď k tomu občas sklouznu. Trochu mi tady chybí výraznější atmosféra prohlubující příběh v básni. Celou dobu jsem četla Korelajn a strašně mi to báseň ozvláštňovalo, no a když jsem si přečetla, jak je to správně, trochu mě to zklamalo...nic proti Karolajn.
19.09.2006 23:45:00 | Epona
Možná...možná se drahá tanecnice lehce mýlíš..ale jak myslíš..já mám dojem že to bylo celkem dobré....mě podobné...rozumím si s podobným stylem...více než s volnoveršovaným...asi jsem jednoduchá...
14.09.2006 21:17:00 | Ayla