Svet (war)
Anotace: jn a tak to je vsude........ PS: piste pls komentare
moc času světu nezbívá,
moje mysl se temnou sílou zabívá.
Smrtíci temná vlna,
hnijících mrtvol je plná.
Těla mrtvích spalít,
a od toho to světa se vzdálit.
Vyzabijet lidi a spalít svět
A Země bude znova jako květ.
Bez lidi se má svět líp,
lepší než mezi neustalímí valkamí žít.
Ucta k životu už žádna není,
Vladci nechapou ze patřim jim svět to je jen snění.
Pach smrti a krvave potoky,
dělame kralovství jen otroky.
Otroctví nebude mít dlouheho trvaní,
tohle občanskou valkou zavaní.
Bivta jak z povídky fantasy,
me kladivo na vojakovu lebku narazí.
Valku rad nemam,
ale pro svobodu si na valečného oře sedám.
S koncem bitvy ktera byla krutá,
skončila otrocka lhuta.
Ve svobodě a míru je ted svět,
ale další valká je na dohled.
Komentáře (0)