Stratení v raji
Anotace: ..o nas o ľuďoch...o mne a o Tebe Peter:-)
Stratení v raji
Podaj mi ruku,
cesta je ďaleká...
na ceste životom,
na cestách človeka...
Mesiac nám posvieti
a v ušiach znie chorál,
sme nahí v ľudskosti
a hluchý k prosbám...
Prekonáme priepasť
aj medzi nami,
prejdeme cez most,
už nie sme samy...
Chyť sa ma, neváhaj
cesta je ďaleká...
na ceste životom,
na cestách človeka...
Stratený, zblúdený...
hľadáš strom života,
s jablkom hriechu
a krížom človeka...
Stratení, zblúdení
sme vlastne obaja
prejdime k prameňu...
prejdeme do raja.
Komentáře (3)
Komentujících (3)