Čas plyne, plyne, plyne..a my plujeme s ním!!
Vlastnit tak lodě jiné..jeho proud zpomalím!!
..třeba jen na pár vteřin se kochat okolím..
..přesvědčit se a věřit.. že NÁS nic nehoní..
:o)
16.09.2006 17:03:00 | Cecilka
jistě že tam MÁ a MUSÍ být uštědřím..dělám prostě jen chyby..když spěchám..to nebylo cílené básnické klopítnutí..děkuji za upozornění!! :o))
15.09.2006 09:11:00 | šuměnka
Já vím, jak snadno se kritizuje, promiň, ale nebylo by lepší v poslední strofě "...tak ho s ním uštědřím!!!"? Trochu to tam hapruje - pro můj zrak. Jinak je to špička, jen tenhle detail...
15.09.2006 08:37:00 | G.P.