Anotace: Placebo domine in regione vivorum.(Před Hospodinem naleznu zalíbení v zemi živých) Doufám...
Hmm. paradní. dobře se mi četla, i když jde asi spíš o text. ale co mě zaujalo, je to, že mi tam chybí ten ironický nadhled - a je to takové hluboké, má atmosféru, a celkem mě donutil(a) se zamyslet.
15.09.2006 13:04:00 | Nausika