Anotace: Dali mi čtyři slova: pes, okno, lilie, radio a tohle jsem z toho vytvořila
já vím že je to hrozně těžký, psát na pár slov, do té druhé sloky jsem čekala baladický závěr, možná nějaké strhující vyvrcholení, takže dobrý. Ale ta třetí sloka tu básničku ničí.
15.09.2006 22:54:00 | Miskitka