Usnula, v bárce z bílých mušlí

Usnula, v bárce z bílých mušlí

Anotace: Jako ryba ve vodě?Jak je libo...Stačí jen usnout...v bárce z bílých mušlí...

Co pěna
sten
v bárce myších děr
svůj stín nadosah
slánkou v kruzích sklenic
sardinko
v konzervě pranic
pranic nenaříkej

snad jednou
za tebe
sleďům
v čirém láku
nožem zacinkám

V peří jak len
racek zachechtá
hlasy ježovek
sůl
žízeň zalechtá

Šahá nymfa z moře
po studeném fláku
v bárce z bílých mušlí

stařec, dívka, moře

na vrak rybám ušil
vlídný krabí muž.
***
Přečteno 645x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherné, číší z toho pohádková poetika a jak od profesionálního autora.

16.09.2006 07:43:00 | Jarky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí