UFO
Vidím samé UFO, páni dochtor
A vidím zelené také
Nepiju samozřejmě saké
Nosím sako-krásný to výtvor
V krásném výtvoru
Blížím se k otvoru
Blížím se k vsaku
V krásném mém saku
Je to má práce
Zahradní dizertace,páni dochtor
Já řeším vodu
Od východu k východu
Komentáře (1)
Komentujících (1)