Já jsem si tenhle textík dovolila poslat jedný kapelce (NAŠESTOU), tak jestli bys neměl nic proti tomu... když se jim to bude líbit... že by k tomu udělali muziku? Pokud Ti to vadí, tak mi dej určitě vědět, je to Tvoje duševní bohatství :o)
03.10.2006 15:14:00 | Hannazka