Mizivá, dotěrná...
Anotace: Věnováno jedné holce, věnováno jedné chvíle, které asi každý lituje,pro kterou si rve vlasy...
Zašustí, zaťuká,
zavoní, zamrká,
zavrní, zavzdychá,
tvé srdce- utichá.
Mizivá minuta
osud je filuta
mizivá, mizerná,
dotěrná, příšerná (...)
Svítí a blikají
bezhlavě trsají
alkohol pohltil
duše má konec sil.
Zašustí, omámí,
už je to za námi
zašustí, podvede,
naše sny- odvede...
Komentáře (0)