Odcházím
Anotace: Odcházím....utíkám. Je to jedno, stejně se jednou budu muset vrátit.
Odcházím někam pryč,
nevím jak ti říct,
že není nic
co mohu ti dát.
Může vás být víc,
nikdo mě nebude znát,
nikdo z vás neví,
proč jsem se musela tak bát.
Netuším,kdo vlastně jsem,
nerozeznám skutečnost a sen.
Odcházím hledat lepší svět,
Snad na vysvětlenou
ti stačí těchto pár vět.
Komentáře (1)
Komentujících (1)