A koutky rtů se zbytky listové zeleně, které zůstanou na skelnici, ještě dlouho poté,co odejde. Tolik síly v sobě najít, abys tu sklenici od jejich rtů nesmyl, i když je to jediná sklenice, kterou máš.Prohlížíš si otištěný polibek, v zasnění jej ze sklenice slíbáš, pak se na sebe zlobíš, že sis jej nenechal na víckrát...
04.05.2006 10:42:00 | Janele z Liků, zvyků vzlyků...