seč bych rád aby tomu tak bylo nemohu chodit denně. Zajdu vždy na skok - z temnoty je to dlouhý skok to mi věř.
18.09.2006 22:26:00 | černočerný
cokoliv jsem napsal není tak krásné, absurdní, kouzelné, citlivé, hrubé, originální jako tvoje "touha"
to je pro mě nomen omen.
18.09.2006 22:25:00 | černočerný