... život ... , .. v páru ..
... jak na to ??
zadání známe ... ale řešení v nedohlednu ..
04.10.2006 15:30:00 | HarryHH
Uf, toto bylo trochu nad mé síly. Moc dobře se mi to nečetlo, ale je to zajímavé, tedy co vše a jak vše se dá vyjádřit ...
23.09.2006 20:03:00 | NikitaNikaT.
ještě, že to není goniometrie, tam by šly zákonitosti vzájemných poloh a vztahů obou citovaných světů vypočítat mnohem složitěji.
17.09.2006 22:37:00 | PUERO