Zasažen Požárem
Anotace: Koláž pocitů z jara
Zasažen požárem,vzešlým opožděně
nad doutnajícím životem.
Jež bolavé vzpomínky zažehly.
Rány jsem léčil studeným pivem.
V letu na slunci mezi lesy.
Až k zemi klesnu oddechnu si
Nevím Sám oč tu vlastně běží
proč tělo i duch zmalátněly tak.
Proč bolest v nitru tak vře
a smutek dusí jak svlak.
Jež květy drtí stonky jako kat
Komentáře (2)
Komentujících (1)