..děkujeme za komentáře,
jsme totiž dva :o)
jc ben (Šeptáš) J.C.s (Až tenkrát..)
20.09.2006 00:00:00 | j.c.
za dveřmi
zůstal klobouk a od bot krabice
a věř mi
zůstat tam i hůl a plášť
pak hluk z ulice
zahnal by tu zášť
co jako piha
padá do zrcadla
s tváří růže,
sklenička na zem spadla
a listí se míhá
kol siluety muže
a opuštěné lavice
J.C.s
19.09.2006 22:56:00 | j.c.