Tak teď se vážně směju téměř hlasitě...
já o mlze ti píšu komentář,
a pak o básenku hned vedle čtu si tě,
no a ty... zrovna mlhu tady máš...
Hmm... už to vidím zcela zřetelně...
někdo fušuje mi do řemesla
a zkouší umy čaroděje,
nebyla bych to já,
abych konkurenci neunesla!!
;o)))
25.09.2006 16:08:00 | Cecilka
Trpíš nějakou sebedestrukcí? Nech tuhle báseň žít, je dobrá !!! :-D :-D :-D
22.09.2006 20:37:00 | Levandule
více takových nejhorších paskvilů. podepsal bych se pod kladné komentáře.
19.09.2006 13:30:00 | černočerný
Zítra svůj názor přehodnotíš(dnes máš divný den), tady o paskvilech nemůže být řeč.
18.09.2006 08:28:00 | smudlinek