RESUME

RESUME

Anotace: .

Bylo to krásné, bylo to milé
Proč já bych cítil se teď provinile

Bylo to krásné, bylo to svěží
Jedna věc ubíhá a druhá leží

Jedenkrát stokrát Tvé jméno padlo
Poprvé vykvetlo podruhé zvadlo

Proč já se nechal opíjet vínem
Když tys ho ředila smrtelným blínem

Teď tady ležíš, raněné zvíře
Co z Tebe zbylo je až k nevíře

Takhle když kousne klikatá zmije
Tak potom srdce jen tupě bije

Chtěl sis hrát s ohněm, chtěl si nás spasit
Nebylo moudré benzínem hasit

Otisky prstů v té vraždě fádní
Viníci oba, soudce však žádný

I já jsem vinen, dělal jsem chyby
Častokrát říkal jsem zlé slůvko kdyby

Byl bych ti strhnul vše modré z nebe
Zatím však ztrhal jsem akorát sebe

Šlapal jsem vodu, Ty ses mi smála
Že prý jsem vodnář jediný z mála

Nemocné srdce umírá krutě
Na jeho pohřeb srdečně zvu Tě

Doba je jiná Ty malý blázne
Láska nám došla a řeč nám vázne

Každý svou cestou zadními vrátky
Dva kroky dopředu a čtyři zpátky
Autor Herbit, 18.09.2006
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jedno z nejdokonalejších pojmenování nejméně dokonalého citu.
V hudebním jazyce to musí znít zajímavě.

20.09.2006 19:26:00 | černočerný

Pěkné. Dost těžké -odsoudit lásku pokud ještě v srdci dříme.

18.09.2006 09:09:00 | s.e.n

Hodně ze života

18.09.2006 07:45:00 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí