Kdo je osmý skřítek?...
Anotace: kdo ho chce najít, ten najde
Kdo žal a pláč v sobě nosí,
človíčka divného občas potkává.
Zalibu má sobě vlastní,
na cízí bolest se vyptává.
Touhy a prosby po kapsách,
nahlédnout dá na požádání.
Poutníček naším světem,
že nic nedělá je jen zdání.
Osmý skřítek se objeví
když cokoliv Tě trápí.
Vysněný v době zoufalé,
pomocí svou smutek krátí.
Čas pro Tebe si najde
slovem i dlaní pohladí.
Když vše se nedaří
pomůže a poradí.
S ním na světě je líp
v utajení však zůstává.
Pokaždé jinou podobu má,
svou tvář proto schovává.
V každém z nás totiž dřímá,
ten pravý ,,osmý skřítek".
Připraven bez váhání,
vykonat dobrý skutek...
Komentáře (1)
Komentujících (1)