Plesání o plesech
Probuzeny kapky z ledu, co v nekonečné touze odříkání
Se snaží nasytit krásou hor
Jen na malou chvíli v roce slyší sladké naříkání
Povětrných kamzíků padajících za obzor
A v tichu jarních porodů se stanou zrcadly
Co v nocích hvězdy množí
Které se v dálavách už na prach rozpadly…
a v koloběhu obnovy by snáze zapadly
než stanou se zas průhlednými noži…
Komentáře (1)
Komentujících (1)