Anotace: je o jedné dívce, která krásně stepovala, ale chybělo jí k tomu srdce...
Klap klap klap... ty jsi mi ale chlap :OD, teda G.P. tys mi řádil v básničkách, to ti nenadávám, jen mám ráda když někdo čte jako já a nejen, že se ťukne na procenta ze sympatií (jak se občas dělává :O) ) Napiš sem ještě nějaký text pro děti, toho je tady málo a přitom je to fajn děcka to milují, teda své ještě nemám, ale to neva známých dosti.
20.09.2006 16:15:00 | Jahudkka
Mně ten klapot zní taky
hlouběji než v uších...
a rozlévá se z něj
divný smutek...
možná, že mají jistou výhodu
ti hluší...
jinak by jeden skoro
s chutí utek...
Krásná básenka...
20.09.2006 11:19:00 | Cecilka