Piliny
Sypaly se piliny, piliny, piliny
z hlavičky mý Haliny,
hýja, Hýja, Hou.
Já piliny posbírám, posbírám, posbírám,
neboť koksu málo mám,
hýja, hýja, hou.
Až piliny zahoří, zahoří, zahoří,
město smogem zamoří,
hýja, hýja, hou.
Hřejem se jak opice, opice, opice
v subsaharské Africe,
hýja, hýja, hou.
A když pilin ubývá, ubývá, ubývá,
Halča hlavou zakývá,
hýja, hýja, hou.
A už se sypou piliny, piliny, piliny
z kebule mý Haliny,
hýja, hýja, hou.
Komentáře (9)
Komentujících (9)