Představa
Anotace: taky máte rádi blesky za svitu měsíce...
Rudý měsíc osvětluje oblohu
kolem Tebe ožívají stíny
zapomeň vše co znáš o bohu
teď netančí kolem Tebe víly.
měsíc již překrývají černé mraky
zvedá se vítr,cítíš to taky
na zemi dopadají krvavé kapky boží vinny
k uším Ti dolehla krásná píseň,přes vlčí sliny.
mrazivý chlad v zádech
brzo Tě probírá
slyšíš hluboký nádech
studený pot Tě polívá.
dunivé kroky,co z dálky se blýží
i Vrána se strachem na ten děj shlíží
otočíš se než kroky Tě doženou
poslední co vidíš je-Smrt je tou ozvěnou...
Komentáře (1)
Komentujících (1)