Anotace: Možná vám to přijde torchu zmatené... zkuste to číst jako dvě různé "básně" :)
no jasne zen amt oprijde zmatney nejsem schopny cist jko dve basne kdyz tam dmas ty \\\ \\na kazadej rdake kdo by zmaotana hlva.
20.05.2009 23:01:00 | Djinii
Seš holka? Nevadí! To se dá snadno změnit. Ale ta básnička je rozhodně zajímavá.
20.09.2006 12:18:00 | JardaCH
V pohodě :))) Mně to nevadí, když sem byla malá tak se mi to stávalo pořád :)
19.09.2006 21:07:00 | w...
Promiň omluvám se já si jen přečet báseň a připadlo mi to takový pro chlapa. Ach jo dneska jsem samej trapas. :)
19.09.2006 20:38:00 | Mácha
Zajímavé, takovou formu jsem ještě neviděla, ale právě proto se mi to líbí.
19.09.2006 18:58:00 | Kačka Ranglová