Poděkování pro O.
Anotace: Takhle to vypadalo,když jsem nechtěla jen říci suché "děkuji".
Když smutno mi je a černou duši mám
Na tebe vzpomenu si a do smíchu se dám
Nálada zlepší se a veselo mi je
Smutek pak hluboko se ukryje
Slzy a trápení už jen v minulosti jsou
Díky tobě já vybrala si cestu svou
Ráda tě mám a za všechno Ti díky
Víc přátel jako ty bych chtěla míti
Komentáře (1)
Komentujících (1)