TINAMAR
Polknu a cítím Tebe,
Oči si vymývám solí
Slunce ted najednou zebe
A měsíc tak nádherně bolí….
Včera jsem zas sbíral listí
A bylo cítit krví a podzimem
snad po nocích budem si jistí
Že podruhé už se neminem
A pohádky co špatně dopadnou
A povídky smutně veselé…
Další noc zas mne napadnou
Když choulím se v nohách postele
Tak zase někdy, moje milá…
Až zkřížíme své samoty
Černá až zase bude bílá
A tma se lekne nahoty
Komentáře (5)
Komentujících (5)