DOTAZNÍK
ke komu blíže mám, snad k Tobě?
snad ke svému stínu?
stokráte pobodán,
přec životem se šinu
ke komu slyším víc?
z výkřiků ústa němá
co snaží se mi říct
když upocená sténáš
ke komu klečet smím?
když pokoru svou sbírám
ke komu s tajemstvím
co mezi zuby svírám
pro koho lhát si mám?
noc ve tmě že trvá krátce
v chladu že zahřívám
že nebojím se bát se
Komentáře (2)
Komentujících (2)