Sv. Dalama není až tak svatá, jak by se díky svatosti mohlo zdát... Když si ji vyskloňuješ a rozdělíš na více částí, nění to (bez)sv. Dalami, ale dala mi.
Hloupá hříčka písmenek, ale ona se mi tam hodila víc, než kterákoli jiná.
17.10.2006 22:45:00 | Temeraire