Řetězový
Anotace: Posuďte to sami.
Rovný K rovné není,
hrozby A práce, klení.
Tisíc S jednou nocí,
dobře TY vládneš mocí.
Jedna Z rána nešla,
hromy A blesky nesla.
Vzhůru K písmu krajek,
páni, ON mnoho vlajek.
Zůstal PRA rozum roků,
brousit V krásu hochů.
Básnit O lásce vnitřní,
sloužit kráse jitřní.
Komentáře (2)
Komentujících (2)