Nevěsta

Nevěsta

Anotace: ...

NEJSEM ona
tak nechtěj její chování.
Neznám ji, tak proč se mi v hlavě prohání?
Nechceš ji, tak skončím to hledání.
Není hezká, tak nechám toho běhání.

NEMÁŠ už její srdce v dlani.
Nechci už stát pořád za ní.
Nechci být pořád ve všem druhá.
Nestojím o tebe jako o druha.

NESNÁŠÍM to její jméno.
Nestojím o její věno.
Nemám ji v lásce. Přestože o ní vím tak krátce.
Kašlu na to, za to mi nestojí..
Nějaká ženská, co měla být tvou nevěstou...
Autor Marylin, 20.09.2006
Přečteno 213x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí