Právě jsem dosvačila chlebíček s nějakou chili pomazánkou-ještě mi tečou slzy z očí,potřebuju kapesník a litr tekutin:-)
20.09.2006 13:10:00 | Cizinka
Hmm, hmm. Snad je to lepší, slyšet než jen číst, jak jsem řek nevím nejsem si jistej.
20.09.2006 12:24:00 | Mácha
Díky za tvůj komentář, ale já teď hlasovat nebudu nezlob se. Řek bych že máš lepší. Možná kdybych to slyšel recitovat? Fakt nevim.
20.09.2006 12:14:00 | Mácha