Anotace: ...
Klidně ti něco napíšu, ale kam? Rodina je pro mě to nejcenější co mám a rodiče sem vždycky milovala a miluju a co pro mě znamená láska? To by bylo hrozně na dlouho...Ale napíšu, klidně.
21.09.2006 13:30:00 | petulinka :)
Moc pěkné, ani nevíš, jak jsi mě tím potěšila. Určitě napíši :-)
20.09.2006 17:15:00 | poetos
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?