Ztracené přátelství
Anotace: Rozpad přátelství zabolí mnohdy víc než konec lásky......teda alespon podle mě.....
Chvějící se ruce,co se v nich asi skrývá?
Bolest,žal,trápení,vše co do paměti se vrývá!
A oči,co od pláče pálí?
Proč si mi ublížila,němě se ptají.......
Bolestně se zmítám v hlubinách..
Srdce rozervané na tisíc malých střepů....
Pláču a ptám se,proč život začíná?
Je to boj,a já jsem pro odvetu...
Komentáře (3)
Komentujících (3)