Nesmyslná hádka
Anotace: Ledový vítr mi pod tričko fičí, Tohle mě časem jistě zničí...
Všichni kolem mne tu křičí,
Vysoké tóny mi okna ničí,
Ledový vítr mi pod tričko fičí,
Tohle mě časem jistě zničí,
Ranní snídaně je opět tichá,
Každý tu jen sotva dýchá,
Přitom mě to u srdíčka píchá
A nikdo nikam nepospíchá…
Komentáře (0)