Nulátor
Nevím, zda jsi muž,
žena či dítě,
možná překvapí Tě,
jak rozumím Tvému vzdoru,
na prahu světa musíš žít,
bez citu a něhy,
lásky a ochrany,
tvrdý boj podstoupit,
vím,lepší je se vzdát,
a nuly rozdávat,
než-li sám něco dokázat,
z beznaděje se vyhrabat,
lásce lidí a světa,
prostor dát,
sám mít se rád,
po štěstí svém i jiných,
nešlapat.
Komentáře (2)
Komentujících (2)