Nabídka
Anotace: A zase pár obehraných myšlenek.
Máš nohy, tak si choď
jak se ti zamane,
tvé touhy jako loď
plnými plachtami
ženou tě stále vpřed
na tváři cítíš
když vítr zavane.
Máš ruce, tak jen hlaď
a času nelituj,
vzpomínkám věnec klaď
to už je za námi
ženou tě stále vpřed
čas se dá zastavit
jen trochu medituj.
Máš srdce, tak miluj,
city nešetři
z lásky máš sílu
dáváš ji na rány
žene tě stále vpřed
čím víc dáš,
tím víc jí našetříš.
Máš křídla, tak si leť,
naber vzduch do peří
neváhej, začni teď
kódy jsou zadány
ženou tě stále vpřed
zaboř se do mraků
tak jako do peřin.
Komentáře (1)
Komentujících (1)