Zármutek je rána,která potřebuje k zahojení péči.Prožít zármutek a vyrovnat se s ním znamená otevřeně a poctivě se postavit ke svým citům, plně je vyjádřit a uvolnit a snášet je a přijímat tak dlouho, dokud se rána nezacelí.Bojíme se, že nás přiznaný zármutek skolí.Pravda je, že sdělený zármutek se rozplývá.Nevyjádřený žal je zármutek, který trvá neurčitě dlouho.
..není třeba očima uhýbat..
..lepší je,
..s kamarády si povídat.. :-)))
21.09.2006 21:05:00 | isisleo