Anotace: Asi jedna z mých nejlepších básní - je to také jedna z rekvizit tentokrát na upírské téma bráno z jiného úhlu pohledu. Parafráze na melodii písničky z Mig 21, song Larisa
Sbírka: Kousek nebe
Jménem mým mě nazýváš?
Krutou pravdu o mě znáš?
Jen barva vlasů se liší.
Ne blonďatá, ale tmavší,
pod lopatky vlasy stačí...
O těle svém se nezmíním,
tvá slova o něm promíjím.
Vášeň v krvi jest schovaná,
věrnost druhu vždy oddaná.
Tajemství jsi prozradil,
aniž by jsi mě urazil.
Poklona člověče, upír ji skládá,
proč psal jsi o mě - o tom se bádá...
30.09.2006 19:32:00 | Inies