Anotace: ... něco o něm:-)
hm... je chyba v tom, že není dokonalý, nebo v tom, že si to uvědomuje? jsme od buňky po centum vnímání a hlavně signální soustavu hodně vymakaný strojky... seč, na tenhle svět to nakonec nestačí (myšleno svět v širším slova smyslu, nikoli jen vnitřní mezilidský svět, i když... )
26.04.2008 11:36:00 | drsnosrstej kokršpaněl
... jo ... občas to tak vypadá ....... že bůh ....
je pěkně škodolibý, ... a perverzní stařík ...
... když se zalíbením kouká .... na to své veledílo ...
21.09.2006 15:23:00 | HarryHH