Dotkni se...

Dotkni se...

Anotace: ***

Dotkni se špičky mraků
a řekni jak, studí jejich plášť
a pak se podiv do mých očí
a řekni, jak bolí tě můj pláč?

Když slzy tečou zpod černých řas...
„Tak vzpamatuj se přeci“,
zní tvůj neoblomný hlas.

Dotkni se špičky mraků,
a počkej s dotykem,
i když od rozžhaveného slunce pálí.
A pak se podiv do mého srdce,
jak ta kulička smutku, na dně hozená, bolí.

Když slzy tečou,
a jen od soli skvrny zůstávají...
„Nejsi přece malé dítě!“
a holky jako já se prý nevzdávají.

Tak naposled říkám,
zkus dotknout se bolesti,
která v druhých jako koudel plane,
zkus místo chytrých rad
udělat nečekané.
Podej ruku, vždyť je to tak snadné!
Jen maličko rozehřej to své srdce chladné.
Autor melebele, 21.09.2006
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Krásný, fakt krásný...

21.09.2006 17:06:00 | haWranka

líbí

.. zní to jako návod k použití ...
... který ... funguje ....
Pěkný ..., je to

21.09.2006 15:17:00 | HarryHH

líbí

Moc pěkné.

21.09.2006 13:39:00 | Aglája

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí