Ked´ mám slzu na duši.
Ked´ mám slzu na duši.
Ked´ mám slzu na duši,
slanú sťa morská pena
zajatá zálivom koralovým.
Nikto ani netuší,
že som voda pokrstená,
že som nemý mím.
Ked´ mám slzu na duši
a chcem vyriecť slová,
aby som vás potešil.
Perami pohnúť nemusím,
ani sa to nedá,
lebo nemám síl.
Ked´ mám slzu na duši,
nechajte ma snívať,
nechajte ma kľačať!
Ja sa zase prebudím,
a budem ešte spievať,
ja budem kráčať!
Komentáře (0)