Anotace: báseň je z doby mého podnikání... ale dnes na tom s tím časem vůbec nejsem líp :-D
Ingredience jsou zajímavé,
však uprav trochu dávkování,
vypusť histerii, obavy,
a přilij něžné milování....
No a trocha červeného (třeba při svíčkách) určitě neuškodí...
22.09.2006 22:36:00 | Mourek
Tak a mám to!! My baby tuhle krmi vínem podlíváme,
a pak divíme se, že nic nestíháme...
dusíme jen krátce, alkohol zůstane,
pak se všechno pro nás jen návykem stane...!!!
Bojíme se nechat ztratit chutě libé,
nechat ho vyprchat...jo, bude to vínem!!!
:o)))
22.09.2006 18:12:00 | Cecilka
Výborně jsi vystihla svou tehdejší zátěž. Jen se bojím, že "neznalec" to neocení...
22.09.2006 08:49:00 | G.P.