Za máminou sukní
Anotace: ... jo, tam bylo asi všem nejlíp
Za máminou sukní úkryt se střechou,
sny životní a bezstarostnost útěchou.
Jak pavoučí sítě sny si spřádáš,
za máminou sukní argumenty máváš.
Až jednou odejdeš, že všem smutno bude.
Ale možná se vrátíš s pláčem a studem.
Kolikrát si tahal mámu za sukni,
že potřebuješ její radu
a pak jí vyčítal že nesmíš tohle a tohle...
Prostě bral to jako zradu.
A vyhrožoval, že tady taky nemusíš být.
Najdeš si práci, zařídíš byt.
Ale postupně zase klesalo odhodlání tvé,
protože postupem času si zjistil,
že odejít není tak jednoduché.
Komentáře (0)