PROKLETÁ LOĎ
Anotace: Ztvárnění jedné strašidelné pohádky Wilhelma Haufa...
Mlhavým ránem krásná loď pluje
Ticho je na ní, jen vítr duje
Dlouho už pluje mlžnými rány
Bez své posádky, bez děla rány
Kajuty prázdné, šavle pověšené
Nikdo nenapne plachty svěšené
Pokaždé v noci se zpátky vrátí
Dlouho pak pijou a zas se ztratí
Kapitán bledý v rozbřezcích zbude
U kůlu přibit navěky bude
Krásná loď pluje, mlhavým ránem
Ticho je na ní, jen vítr vane
Komentáře (1)
Komentujících (1)