HOLOCAUST
Anotace: Troška historie...
Hodně jich zabili, nikdo se nedíval
Jen úsměv na lící, z komínů popel vál
Žlutou hvězdu na kabátu mít
Jo je to úděl zlej a chce se, chce se žít
Nevinní umíraj, vinní jsou bez viny,.
ty co nejdou spálit, zahrabem do hlíny…
desítky, stovky a tisíce židů pryč
milión, dva, tři, čtyři, vždyť je to jenom kýč
svět o tom neví a blonďáčci smějí se
zatím co nevinní umíraj, bojí se
Nevinní umíraj, vinní jsou bez viny,.
ty co nejdou spálit, zahrabem do hlíny…
je to dost zlý, být Zoltán a nebo Kohn
naposled ve sprše zazní Vám smrti zvon
je to jen rajský plyn, ne smrti mámení
vyhlazen národ je, s Kainovým znamením
Komentáře (2)
Komentujících (1)