Jen ještě jednou
Ztrácíš se v mlze a
zase přicházíš,
vidím tvé oči ,
slyším tvé kroky.
Jen ještě jednou přijď blíž.
Hřeješ mne,
Když chlad mne pokouší,
Chráníš mne,
když bojím se lidí,
jsi mé teplo v nočním chladu,
jsi mé světlo v úplné tmě.
Jen ještě jednou zahřej mé ruce.
Buď můj déšť,
já...budu květina,
buď vláhou mým rtům,
já...budu ozdobou tvých snů
až srdcová karta vytřídá kulovou.
Jen ještě jednou polib mé rty.
Komentáře (3)
Komentujících (3)