U vody lovím..
Anotace: rozpíchané prsty od háčku
Přál bych si pohlednici
nás dvou
Jak k ránu vyhlížíme
šance na úlovek
drobná očka na hladině,
A bruslařky tančí
ještě rozespalé
Přál bych si
-vím,
chuť starého chleba,
břehům do mělčin
A zvuk
Pamatuješ…ticho….žbluňk
Komentáře (0)